Förkrossad & olyckligt kär

1. Jag har ju nu fått ett konkret och ordentligt slut, men hans förklaring var så flummig och han upprepade bara “gymnasiet gymnasiet” hela tiden, och jag kan lixom inte tänka att det aldrig kommer bli nåt av oss för vi verkade så perfekta för varandra. Det känns som om han tappade hoppet i och med att det varit så stelt i skolan, för på sommaren var allt helt annorlunda. När skolan började och vi började se varandra varje dag slutade han snappa intressanta saker- han slutade fråga frågor, svarade dåligt på snap osv. Jag vet att han inte har någon annan för han är ju inte direkt den typen som ni kanske har förstått. Det känns som om han inte ens vill ge oss en chans- att han insåg att det var stelt i skolan och sedan beslöt sig för att kasta bot allt vi hade talat om osv i soptunnan. Det här gör att, även när jag fått det
bekräftat att han inte alls vi ha något med mig, att jag inte kan sluta tänka på att kanske jag ännu kan få honom och falla för mig påsytt, som då på sommaren (det var från första början han som hittade mig- inte jag honom). Vad ska jag göra? Ska jag bara släppa taget (typ omöjligt men) eller försöka få honom intresserad igen?

2. Vad betydde allt detdär en vecka tidigare- att han helst skulle känna för mig, när han sken upp när jag gav en kyss på kinden? Tycker han om mig men är bara för rädd för sina känslor att han vill avsluta allt som skulle kunna bli nåt? Eller inbillar jag mig bara tt han tyckte om mig?

3. hur ska jag uppföra mig i skolan nu? Ska jag vara med mina andra pojkkompisar och skratta och ha roligt eller ska jag hålla mig enbart till mina tjejkompisar? Denna vecka som gått har jag inte gett honom någon uppmärksamhet i skolan- skrattar inte mer när han säger nåt, tar aldrig ögonkontakt osv.. Är det bättre att jag tar plats och syns eller att jag håller mig lite tystare?

4. Ska jag försöka ba bli vän med honom- eller kommer han uppfatta det som om jag försöker på honom igen och är påträngande och störande eller flirtig?

5. Om han verkligen inte känner något för mig- varför blir han nervös genast jag kommer i samma rum? Om jag bara var som alla andra skulle han väll inte smita från alla rum jag kommer till?