null

Psykolog Helena

psykisk hälsa, familjeförhållanden och relationer

Jag är psykolog och har främst jobbat med ungdomspsykiatri. Med mig får du prata om allt som gäller ditt mående och liv. Det kan vara t.ex. ångest, depression, identitetsfrågor, svårigheter i familjen och förhållanden. Alla dina tankar och känslor är välkomna. Jag kan också hjälpa dig vidare att nå just det stöd du behöver.

null

Handledare Saba

STUDIER, RELATIONER OCH NORMER

Jag jobbar på UngInfo som informatör och vägledare. Jag är väldigt intresserad av normer och jämställdhet, men också relationer både vänskaps- och kärleksrelationer. Men det är självklart att vi kan diskutera andra ämnen, jag är väldigt öppen och finns här för just dig.

null

Handledare Louise

studier, arbete och fritid

I mitt jobb hjälper jag unga som har frågor om exempelvis studieval eller jobbsökning. Du kan också prata med mig om relationer. Det finns ingen fråga som är för liten. Jag finns här och lyssnar på det som just du vill prata om.

null

Handledare Charlotta

studier, arbete, fritid och välmående

Jag jobbar som ungdomsinformatör och vägledare. Jag funderar gärna på frågor kring studier, jobb och på att må bra. Jag har arbetserfarenhet från högstadiet, andra stadiet och ungas välmående speciellt i skolan.

null

Handledare Anders

Kön och sexualitet, normer, likabehandling

Jag är Anders och jobbar på Befolkningsförbundets samtalsjour Pojkarnas telefon, där jag talar i telefon och chattar med pojkar och unga män under 20 år om frågor som är viktiga för dem; ofta pubertet och kroppen, sexualitet, relationer, mobbning, fritid etc.

null

Handledare Anna

studier, arbete och fritid

Jag jobbar som ungdomsinformatör och vägledare, då jag vägleder unga i frågor om deras framtid. Det kan handla om studier, arbete, fritid eller relationer. Jag är väldigt intresserad av psykisk hälsa och hur press och stress påverkar oss. Men jag talar gärna om vad som helst, speciellt det som just för dig känns viktigt.

null

Handledare Jonas

Studier, sexualkunskap, fritid, välmående

Med mig får du prata om precis vad som helst. Inga frågor är för stora eller små och jag är öppen för alla ämnen och frågor som kan intressera just dig. Jag studerar för tillfället inom social och hälsovård med ett speciellt intresse för barn, ungdomar, missbruk och invandring. I framtiden hoppas jag kunna jobba med ett eller flera av dessa ämnen.

null

Handledare Julia

Psykologi, sexologi, kroppsbild

Jag studerar psykologi och är i slutskedet av studierna. Jag har fått en mångsidig utbildning som omfattar allt möjligt inom psykologin, allt från relationsfrågor, depression och ångest, problem med självkänslan och kroppsbilden, till funderingar kring sex och sexualitet. Med mig kan du prata om vad som helst, inga problem är för stora eller för små.

null

Handledare Heidi

välmående, relationer och vägledning om framtiden

Jag är socialpsykolog och har tidigare arbetat som vägledare för UngInfo. Just nu jobbar jag i en skola som klasslärare. Har du funderingar om framtiden, eller kamrat-, par och familjerelationer får du gärna prata med mig. Du kan förstås prata med mig om vad som helst, jag finns här för att lyssna. Tillsammans kan vi komma fram till nya insikter i något problem som känns svårt eller tungt.

null

Handledare Maria

studier, välmående, relationer, fritid

Mitt namn är Maria och jag finns här för dig om du vill prata. Vid sidan om mina studier inom socialpsykologi jobbar jag på daghem. Jag gillar dokumentärer, att laga mat, resa och umgås med vänner. Vi kan prata om allt mellan himmel och jord och kom ihåg att det finns inga dumma frågor.

null

Handledare Patricia

Fritid, psykisk ohälsa, konstruktivistisk handledning

Mitt namn är Patricia och studerar mitt sista år till klasslärare. Har sedan tidigare en samhällspedagog examen där jag studerat ungdomsarbete i 3 år. På min fritid är jag aktiv inom 4 Betydelsefulla timmar där jag engagerar mig för personer med funktionsvariationer. Jag tycker även om att vara aktiv och styrketränar flera gånger  veckan. Jag njuter av att resa och äta god mat.

null

Handledare Stella

Relationer, välmående och gruppdynamiska fenomen

Jag heter Stella och studerar socialpsykologi. Med mig kan du tala om allt mellan himmel och jord och jag vill gärna höra hur du mår. Jag är intresserad av relationsfrågor, identitetsfrågor och frågor kring stress och ångest, t.ex. prestationsångest eller oroskänslor inför framtiden.

null

Handledare Johanna

Relationer, välmående, fritid

Jag heter Johanna och studerar sociologi. Jag tycker om att skriva och är engagerad i feministiska frågor. Jag njuter av att röra på mig, umgås med vänner och av att laga mat. Med mig kan du tala om vad som helst. Om det är något som tynger dig finns jag här för att lyssna.

null

Handledare Sofia

Fritid, Självförtroende, Relationer

Jag är Samhällspedagog till utbildningen och jobbar med ungdomar i skolan. Med mig kan ni prata om allt mellan himmel och jord och jag försöker stödja, hjälpa er på bästa sätt!

null

Handledare Isa

Specialpedagogik, relationen till den egna kroppen och fritid

Jag heter Isa och jobbar som speciallärare inom småbarnspedagogiken, men  även som modell tränare och skönhetskonsult.

null

Handledare Catharina

Studier, relationer, depression och ångest, ätstörningar och kroppsbild

Jag kallas för Cathi och studerar psykologi. Med mig kan du tala om allt från psykisk hälsa, depression och ångest, relationer, identitet och sexualitet till självbild, självkänsla och kroppsbild. Jag finns här för att lyssna och med mig kan du prata om vad som helst, inga frågor är för stora eller för små.

null

Handledare Yvonne

välmående, relationer, självbild, fritid

Jag kallas Nonne och jobbar med fritidsverksamhet för barn och unga på Folkhälsan. Humor och skratt är en stor del av mitt sätt att jobba och hantera livet. Oberoende av fråga eller område så hoppas jag kunna bidra med nya synvinklar och perspektiv.

null

Handledare Nina

stresshantering och återhämtning, sömn, studier

Jag heter Nina och jag jobbar på Folkhälsan med ett projekt som gäller ungas stresshantering och återhämtning. Ämnen som ofta tangeras i mitt arbete är stress, sömn, vanor/rutiner, att hinna ta hand om sig själv, prestationsångest, studieteknik och framtidsoro.

null

Handledare Ira

ätstörningar och kroppsbild, psykisk hälsa, välmående

Jag heter Ira och jag jobbar inom ätstörningsvården, på Livslust-projektet. Förebyggande av ätstörningar är en viktig del av mitt arbete och man får gärna komma och chatta med mig redan då man misstänker att det är något osunt i ens relation till mat, ätande, tränande eller kroppen. Jag arbetar också mycket med andra former av psykiskt illamående.

null

Handledare Nicole

null

Handledare Ellen

studier, kompisrelationer och fritid

Jag jobbar med utbildningsfrågor och svarar därför gärna på frågor som handlar om studier, t.ex studieteknik och oro kring studier. Jag talar också gärna med dig om kompisar, fritidsintressen och allt annat mellan himmel och jord.

null

Handledare Ida

studier, arbete, välmående och relationer

Jag jobbar med unga, och i det arbetet vägleder jag unga i allt från studieval till frågor kring relationer. Jag har tidigare jobbat inom församlingen som ungdomsarbetsledare, så har du frågor som rör kyrkan/församlingen/andlighet diskuterar jag det mer än gärna med dig. Mina fritidsintressen är matlagning, inredning, sång och musik samt att vara i ute i naturen. Med mig får du prata om vad som helst, jag finns här för dig.