UngInfo öppnade dörren i Åbo

Från och med september erbjuder Unginfo sina tjänster i Åbo igen. Jannike Rosenholm inledde sitt arbete som projektkoordinator för ett privatfinansierat projekt med syftet att bland annat att tillgängliggöra lågtröskeltjänster via nätet, skapa en hållbar struktur för att svara på ett likvärdigt och kvalitativt utbud av informations-, stöd- och nättjänster samt handledning riktat för unga i Åbo med omnejd på svenska. Projektet är ett samarbetsprojekt med Ungdomsverkstaden Troja.

Jannike arbetar, utöver projektet, med att erbjuda individuell vägledning för unga i åldern 13–29 år. Handledning sker också genom Unginfos digitala tjänster Ärligt talat och Våga fråga.

Ta gärna kontakt med Jannike som ung i behov av vägledning, eller som professionell för att etablera ett samarbete inom Åbo på [email protected] / [email protected] / 050-5433024.