Luckan UngInfo erbjuder workshoppar via Zoom

Söker ni lämpliga digitala workshoppar för era elever?

På grund av pandemin och den förändrade situationen har Luckan Unginfo utvecklat interaktiva workshoppar som specifikt är lämpade för digitala möten på Zoom. Workshopparna går under temana Vardagskompetens och Respekt.

I workshoppen Steget ut i arbetslivet får eleverna information och praktiska råd om arbetssökning. Vi diskuterar hur en bra CV och ansökan ser ut och går igenom vanliga misstag som många gör. Eleverna får även tips och råd om hur man förbereder sig för en arbetsintervju.

I workshoppen Nätrespekt diskuterar vi värderingar, kommunikation och relationer på sociala medier. Vad är fördelarna och nackdelarna med sociala medier och hur kan vi bidra till ett respektfullt klimat? Workshoppen ger unga en bättre förståelse för hur de kan skydda sig själv och hur man kan handla om man som åskådare stöter på kränkningar eller hot på nätet.

Vi börjar hålla paketen från och med den 16.10 och utvecklar fler digitala paket inom både Vardagskompetens och Respekt under höstens gång.

Vi erbjuder fortsättningsvis även workshoppar och föreläsningar fysiskt på plats i skolor.

Vi diskuterar gärna vidare era önskemål För mer information om våra skolpaket: https://unginfo.fi/skolbesok-workshoppar/.