Ledig befattning: Utbildare

Föreningen Luckan r.f. söker en utbildare till Luckans ungdomsverksamhet. Till arbetsuppgifterna hör att hålla föreläsningar i vardagskompetens/medborgarfärdigheter för elever i högstadiet och andra stadiet.

Vi ser att du är aktiv, lyhörd för de ungas behov, bra på att uttrycka dig och att tycker om att tala inför såväl större som mindre grupper. Erfarenhet av pedagogiskt arbete, att leda grupper samt utveckla material/metoder ses som meriter. Läs mer om UngInfos föreläsningar här.

Arbetet är en deltidsanställning (22,5 h/vecka eller enligt överenskommelse) för tiden: snarast möjligt till 31.12. Arbetsplatsen är Helsingfors och ditt arbetsområde är huvudsakligen Mellannyland.

För närmare information vänligen kontakta utvecklingschef Jessica Lerche:
([email protected]), +358 50 3733925.

Ansökan med CV sänds till [email protected] senast den 24.8.