Anne Frank – Historia i nutid

Rauhankasvatusinstituutti erbjuder en Anne Frank utställning som lämpar sig för 12-18 åringar.  Utställningen behandlar även diskrimination i dagens Finland.<br /><br /><br /><br /><br />Mera information

 

Rauhankasvatusinstituutti och UngInfo erbjuder i samarbete utställningen Anne Frank – Historia i nutid.  Utställningen behandlar andra världskrigets folkmord utgående från Anne Franks liv.  Utställningen behandlar även mänskliga rättigheter, folkmord efter andra världskriget och Finlands roll i förintelsen.

I samband med utställningen utbildar vi, genom en två dagars workshop, skolungdomar att guida jämnåriga genom utställningen.  Utbildningen ger en djupare förståelse av folkmorden under andra världskriget och händelserna som ledde till dem.

Vill du ha utställningen till din skola eller bibliotek? Kontakta mig via georg punkt boldt at luckan punkt fi