Project Unbreakable

Grace Brown är initiativtagaren till Project Unbreakable.  Hon fotograferar människor som blivit utsatta för sexuella övergrepp med plakat där förövarna citeras.Bilderna är väldigt starka och kan upplevas som upprörande.  Däremot är detta ämne något som inte skall sopas under mattan.  Sexuellt ofredande sker och ju mer man kan göra för att nöta in att det är brottsligt och fullständigt oacceptabelt desto bättre.Kolla Project Unbreakable här.

Grace Brown är initiativtagaren till Project Unbreakable.  Hon fotograferar människor som blivit utsatta för sexuella övergrepp med plakat där förövarna citeras.

Bilderna är väldigt starka och kan upplevas som upprörande.  Däremot är detta ämne något som inte skall sopas under mattan.  Sexuellt ofredande sker och ju mer man kan göra för att nöta in att det är brottsligt och fullständigt oacceptabelt desto bättre.

Kolla Project Unbreakable här.