Kampanj mot homofobi

I den engelska fotbollsligan hare det pågått en kampanj mot homofobi.  Spelarna visar sitt stöd genom regnbågsfärgade skosnören.  Trevligt att ämnet börjar tas fram i proffsidrotten.  Idrottsklubbarna är nog alltför ofta väldigt heteronormativa och saknar utrymme för dem som avviker från normen.<br /><br /><br /> Hockeyproffset Harri Tikkanen har också kommenterar ämnet i en intervju på finska som finns här.</p><br /><br /> <p>

I den engelska fotbollsligan hare det pågått en kampanj mot homofobi.  Spelarna visar sitt stöd genom regnbågsfärgade skosnören.  Trevligt att ämnet börjar tas fram i proffsidrotten.  Idrottsklubbarna är nog alltför ofta väldigt heteronormativa och saknar utrymme för dem som avviker från normen.

Hockeyproffset Harri Tikkanen har också kommenterar ämnet i en intervju på finska som finns här.